Passie voor mensen

Plan jouw Proefweek

We create the best you

Wij stellen ons graag voor.

Sinds 2013 staan wij 7 dagen per week klaar om onze leden te helpen en te ondersteunen in hun fitnessavontuur. Black Angels Fitness is een laagdrempelige gemoedelijke Box waar iedereen welkom is en waar ongeacht het niveau of ervaring iedereen elkaar respecteert. Je traint onder begeleiding van ervaren coaches die klaar staan om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt tijdens jouw trainingen.
Black Angels Fitness is opgericht door voormalig professioneel American footballspeler Haroen Maree. Tegen het einde van zijn sportcarrière ontdekte hij CF en besloot hij na zijn sportcarrière de eerste CF Box te openen in Zoetermeer. In 2013 opende de deuren van CF Zoetermeer, de eerste CF Box in de regio.
In 2018 was het tijd voor een rebranding en werd CF Zoetermeer, Black Angels Fitness.

Black Angels Fitness biedt naast F.I.T. groepslessen ook Personal Training en Bokslessen aan. Ook voor fysiotherapie kunt u bij ons terecht, onze medische partner is MTP Fysio. Ondersteuning in voeding en lifestyle is ook een van onze diensten. Deze wordt verzorgd door Ronja van Dijk.

BLACK ANGELS FITNESS

Wat kan jij van ons verwachten?

Plezier in trainen
en resultaten

Toffe functional
fitness trainingen

Begeleiding van ervaren coaches

Veilig en goed kunnen trainen

Ons doel is om jou fitter en sterker te maken zodat jij daar profijt van zult hebben in de dagelijkse activiteiten. Plezier houden in trainen met resultaten door middel van toffe functionele fitness trainingen met geweldige mensen. Ervaren coaches zorgen voor persoonlijke begeleiding, motiveren en maken jou met elke training een stukje fitter en sterker.

Wij maken Fitness leuk, geen moetje.

Wij trainen om ons goed te voelen en om de dagelijkse activiteiten makkelijker te kunnen uitvoeren. Dat je er daarbij ook beter gaat uitzien is een mooie bijeenkomst. Het is ook geen sprint of marathon echter een lifestyle change op weg naar de beste versie van jezelf. Create the best you. Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt zal iedereen je met open armen ontvangen en welkom heten.

Wat is het verschil tussen Black Angels Fitness en de normale sportschool.

Het grote verschil is de begeleiding die wij geven en de manier van trainen. Op de reguliere/ouderwetse sportschool doe je een paar keer week hetzelfde rondje. Rondje langs de apparaten, misschien nog een buikspierkwartiertje en afsluiten met 20 min cardio training. Ondertussen zit iedereen op zijn telefoon en van sociale contacten maken is al helemaal geen sprake. Het wordt snel saai, de resultaten blijven uit en na een paar maanden blijf je liever op de bank zitten en de motivatie is weg.

Bij ons werkt het anders. Wij trainen in kleine groepen onder begeleiding van ervaren coaches die elke dag vol passie en energie klaarstaan.

Nadenken over hoe en wat je moet trainen is niet nodig, elke dag maken wij een toffe, leuke, uitdagende én effectieve workout voor je. Ondertussen wordt je begeleid en gemotiveerd, bijna Personal Training maar dan stukken goedkoper.

Trainen bij Black Angels Fitness doe je samen met geweldige mensen, iedereen is supportive en je maakt vrienden voor het leven. Bij Black Angels Fitness ben je geen nummer maar onderdeel van een familie.

Black Angels F.I.T.
Ons Trainingsprogramma

F.I.T. staat voor Functional Intensity Training en is de meeste effective vorm van Fitness. F.I.T. is een kracht en conditieprogramma dat als doel heeft een overall fitheid te creëren. Overall fitheid waar jij profijt van hebt in alle dagelijkse activiteiten. Black Angels F.I.T. is constant gevarieerd trainen met functionele bewegingen onder een relatieve hoge intensiteit. Dit houdt in dat je met Black Angels F.I.T constant gevarieerd traint, geen dag of training is hetzelfde. Je gebruikt functionele bewegingen die overeenkomen met bewegingen ook in het dagelijks leven maakt zoals zitten, opstaan en voorwerpen vanaf de grond optillen en alles doe je onder een relatieve hoge intensiteit. Voor de Black Angels F.I.T trainingen gebruiken en combineren wij 3 elementen.

Kracht – Squatten, Deadliften, Bench Press, Press , Clean.
Metcon – Conditie dmv rennen, roeien, touwtje springen, sprinten en fietsen.
Bodyweight – Je gebruikt alleen je lichaam, denk aan pull ups, core en push ups

10 Redenen om te sporten bij black angels

Wij maken Fitness leuk. Geen moetje.

1. Fit in je vel zitten

Look Good, Feel Good & Move Well.
Onze manier van trainen is de meest effectieve vorm van Fitness. Door onze manier van trainen en variatie in de oefeningen wordt elk lichaamsdeel getraind, wat je snel zal merken aan de veranderingen van je lichaam. Je zal je fit gaan voelen in je eigen vel.

2. Iedereen is welkom Black Angels Fitness

Onze jongste Black Angel is drie maanden en de oudste 85. Bij ons is iedereen welkom om te werken aan hun gezondheid. Iedereen bij Black Angels Fitness traint op zijn eigen niveau en kunnen. Doordat wij trainingen kunnen schalen beleeft iedereen dezelfde intensiteit en stimulans. Zo zal bijvoorbeeld iemand die net is begonnen zijn pull-ups uitvoeren met een band of een lichter gewicht gebruiken dan is voorgeschreven.

3. Wij maken Fitness leuk, geen moetje

“Ik ben sporten leuk gaan vinden, het was altijd een moetje”. Dat is de term die wij in de afgelopen jaren het vaakst hebben gehoord. Wij maken fitness leuk zodat het een onderdeel in je leven wordt waar je van geniet en naar uitkijkt, het zal niet als moetje voelen.
Ben jij je passie voor het trainen kwijtgeraakt of de sportschool gewoon zat. Boek een proefweek en laat ons jou helpen die passie weer te vinden.

4. Resultaten

Meten is weten, heel simpel. Al onze trainingen zijn meetbaar waardoor voortgang makkelijk te behalen is. Samen houden wij je resultaten bij zodat jij weet wat jij Persoonlijke Records (PR’s) zijn, zodat jij de voortgang in kracht en uithoudingsvermogen ziet. Dit alles houd je bij met onze eigen app.

5. Wij geven je de schop onder je hol

Heb jij af en toe een schop onder je hol nodig om te gaan sporten? Mooi, daar zorgen wij voor. Jij wilt gewoon een uur lekker sporten, je hoofd leeg maken en verder niet nadenken, want na een dag werken wil je ook nog niet eens verzinnen hoe en wat je moet trainen. No worries, daar zijn wij voor. Wij maken de training elke keer voor je en zorgen ook ervoor dat je elke keer voldaan naar huis gaat.

6. Een complete workout

Als jij maar een uur de tijd hebt om te sporten, dan zijn de trainingen van Black Angels Fitness ideaal voor jou. In 1 uur doen wij een full-body workout en alle trainingen bevatten een mix van cardio en krachttraining. Je zult er versteld van staan wat onze trainingen van een uur met je lichaam doen.

7. Persoonlijke coaching en begeleiding

Bij Black Angels train je in een kleine groep samen met andere fantastische mensen. Onze trainingen hebben veel weg van Personal Training, maar het is een stuk goedkoper. Zo heb je altijd één of meerdere coaches tot je beschikking, die zich in jou als persoon verdiepen en helpen jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Personal training 1 op 1 of 1 op 2 is ook mogelijk.

8. Veilig leren trainen

Heb je nog nooit aan krachttraining gedaan omdat je bang bent geblesseerd te raken of dat je niet precies weet wat je moet doen met al die barbells en gewichten? Of wil je beter worden met krachttraining/powerliften. Dan zijn de trainingen van Black angels Fitness de perfecte trainingen voor jou.

9. Het maakt je dagelijkse leven makkelijker

Het grootste voordeel van onze training is dat jij je in je dagelijkse leven fitter gaat voelen. Niet alleen worden je spieren door krachttraining sterker, maar je hebt er ook voordelen aan in het dagelijks leven. Functionele oefeningen zoals squats of deadlifts leren je bijvoorbeeld hoe je met de juiste houding een zwaar gewicht van de grond optilt. Je kunt gemakkelijker volle boodschappentassen de trap op tillen, mensen inhalen op de fiets wordt een eitje en je lichaamshouding wordt er beter én sterker van.

10. Jij kan alles!

Naast een energieboost kan sporten je ook de middelen geven om beter om te gaan met mentale stress, kan het positieve gevoelens over jezelf veroorzaken en kan het je productiviteit verhogen. Mensen die meer sporten hebben niet alleen meer energie, maar voelen zich ook competenter in hun werk. Veel voordelen dus!

Zullen we er samen voor gaan?

Black Angels Fitness moet je ervaren. Vraag nu een gratis proefweek aan en maak kennis met onze Box! Wij kunnen jou helpen. Wij maken fitness leuk, geen moetje.

Start nu jouw gratis proefweek

Duidelijke lidmaatschappen

Heb jij geen zin in lastig gedoe met langdurige contracten? Wij ook niet, dus daarom houden wij het simpel. Als onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en je zit nergens aan vast. Met al onze lidmaatschappen heb je toegang tot alle groepslessen, boksen, vrij trainen, workshops en events.

Onze lidmaatschappen