Voeding & Lifestyle Coach

Black Angels
Voeding & Lifestyle Coach

Voeding, één van de belangrijkste onderdelen voor het optimaliseren van je gezondheid én je trainingen! De juiste voeding ondersteunt jou bij het neerzetten van je beste trainingen en helpt je ook om daar zo snel en zo goed mogelijk van herstellen. Dat herstel is cruciaal. Een lijf dat goed voelt en klaar is voor de volgende training, dat levert extra plezier op en is de ultieme beloning voor je brein!

Over voeding hebben we allemaal onze overtuigingen, we hebben (onbewust) een beeld gevormd over wat gezond eten inhoudt. Overtuigingen die niet altijd kloppen, of die jouw lichaam niet altijd ondersteunen zoals je voor ogen had. Daarom focus ik mij niet alleen op het hoe en waarom achter voeding, maar ook de gedragsverandering op een dieper niveau. Zo maken discipline en volhouden plaats voor speels gemak en plezier.

En, niet onbelangrijk, welke voeding absorbeer je nog meer? Hoeveel en welke informatie neem je tot je? Is jouw brein wel in topvorm, zodat je tijdens je trainingen en daarbuiten ook beschikt over een ijzersterke mindset? Ben jij er klaar voor om jouw beste trainingen neer te gaan zetten en jouw lichaam daarbij te faciliteren?
Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het voelt om écht gezond te zijn?

Mijn naam is Ronja van Dijk, voedingscoach en leefstijlcoach. Na jaren van spierpijn, blessures en tal van vage fysieke, mentale en emotionele klachten, ging ik op onderzoek uit, las stapels boeken en onderzoeken, keek documentaires, volgde een opleiding Natuurvoedingsadviseur, ging een half jaar in de leer bij topsporter, wereld- en olympisch kampioen Janneke van der Meulen en vond daar de kennis over alles wat met gezondheid te maken heeft en het plezier om de kennis toe te passen.
Sport ik zelf ook? Zeker, bij Black Angels! Daarnaast doe ik aan kickboksen, wielrennen en hardlopen en ook voor een potje camping badminton of tafeltennis ben ik altijd in!

Benieuwd of wij een goed team zouden vormen? Neem vrijblijvend contact op om daarachter te komen. Groetjes! Ronja

https://www.ronjavandijk.nl/over-mij

Contact opnemen Proefweek