MTP Fysiotherapie

Black Angels
MTP Fysiotherapie

Wij van MTP Fysiotherapie, de Medical Topsport Professional (MTP) zien onszelf niet als de standaard fysiotherapie praktijk. Door onze persoonlijke en sport georiënteerde visie, streven wij naar snel en volledig (mogelijk) herstel, of je nu een atleet, amateur of sporter bent of toevallig helemaal niet sport.

Iedereen heeft een doel op zijn of haar niveau. Als professionals doen wij altijd ons uiterste best om jou weer zo snel mogelijk fit en vitaal te krijgen en jou te laten presteren op jouw niveau. Daarbij staat een behandeling op maat, informeren en adviseren hoog in ons vaandel. Wij willen dat je weet wat je precies hebt, wat eraan gedaan kan worden en hoe je dit in de toekomst kan voorkomen. Dat is ons doel!

MTP Fysiotherapie is onder andere gevestigd in Alphen aan den Rijn en Purmerend en biedt daarnaast zijn diensten aan in onze praktijk bij Black Angels Fitness in Zoetermeer. Doordat onze therapeuten ervaring binnen de functional fitness, CF en Weightlifting hebben, kunnen zij jou naast jouw algemene (sport)blessures prima ondersteunen in jouw Fitness georiënteerde vraagstukken.

Contact opnemen Proefweek