Plezier
Toffe Trainingen
Geweldige Mensen

Gratis proefweek

Samen Fitter
Samen Sterker

Tijdens onze F.I.T. trainingen train jij onder begeleiding van onze ervaren coaches, zij verzorgen de training van A-Z, dus je hoeft nergens over na te denken. Elke training is anders en elke training is aan te passen naar niveau en ervaring. Zo ervaart iedereen dezelfde trainingsintensiteit, want samen afzien tijdens het trainen geeft die extra push.

BLACK ANGELS FITNESS

Onze diensten

F.I.T. Groepslessen

Functional Fitness is de meest effectieve vorm van Fitness. Je hele lichaam en mindset zullen profiteren: je wordt sterker, strakker en fitter. Zowel fysiek als mentaal.
Create the best you!

Lees verder

Personal Training

Eén op één training bieden wij aan voor zowel leden als niet-leden van Black Angels Fitness. Personal Training is maatwerk en tijdens een persoonlijk gesprek horen wij graag wat jouw doelstellingen zijn en lichten wij graag toe hoe wij hierin kunnen helpen.

Lees verder

Boksen

Tijdens onze bokslessen leer je alle (basis) technieken, werk je aan jouw conditie, explosiviteit en coördinatie. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Lees verder

Bedrijfsfitness

Fitte medewerkers zorgen voor een lager ziekteverzuim en dragen bij aan een betere werkomgeving. Voor bedrijven en hun medewerkers hebben wij een speciaal fitnessprogramma ontwikkeld.

Lees verder

Voeding & Lifestyle Coach

Omdat jij op zoek bent naar optimale gezondheid en je volle potentie wilt ontdekken. Met liefde voor mens, dier en planeet.

Lees verder

Duidelijke lidmaatschappen

Heb jij geen zin in lastig gedoe met langdurige contracten? Wij ook niet dus daarom houden wij het simpel. Al onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Met al onze lidmaatschappen heb je toegang tot alle groepslessen, boksen, vrij trainen, workshops en events.

Onze lidmaatschappen